Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ciemne, bakaliowe ciasto przełożone delikatną, białą masą. Przeciwieństwa się przyciągają:)
Mleczna kanapka to połączenie ciemnych herbatników o kawowym smaku z delikatn...
Odsłon: 2709
Mi najbardziej smakowały te z kiełbasą.
Odsłon: 181
Wspaniałe, delikatne mini serniczki z borówkami amerykańskimi i bezą. Są łat...
Odsłon: 233
Mleczna kanapka to połączenie ciemnych herbatników o kawowym smaku z delikatn...
Odsłon: 2709
Mi najbardziej smakowały te z kiełbasą.
Odsłon: 181
Wspaniałe, delikatne mini serniczki z borówkami amerykańskimi i bezą. Są łat...
Odsłon: 233
Składniki
Ciasto: Jajka, mąkę, cukier, sodę i sok z ananasów zmikwosać. Dodać pokrojone orzechy i ananasy. Wymieszć. Wylać na dużą brytfankę. Piec ok. 45 min. w temp. 180 stopni. Po upieczeniu przeciąć na pół
Masa: skłądniki masy zmiksować. Wyłożyć na zimną połówkę ciasta. Przykryć drugą połówką. Włożyć do lodówki