Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zamiast jabłek śliwki, warto spróbować
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1326319
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 12054
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 16748
Przepis dnia
Zapiekanka prowansalska jest pełna soczystych i dojrzałych warzyw, ziół i sos...
Odsłon: 5444
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1326319
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 12054
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 16748
Przepis dnia
Zapiekanka prowansalska jest pełna soczystych i dojrzałych warzyw, ziół i sos...
Odsłon: 5444
Składniki
zrobic ciasto z mlekiem,jajkami,cukrem waniliowym i proszkiem do pieczenia
ciasto ma byc dość gęste
ze śliwek wyjąć pestki,pokroić w paseczki,wlożyc do ciasta,wymieszac i smażyć na rozgranym tłuszczu
posypać grubym cukrem,kto lubi mozna i pudrem ,ja jednak wole cukier kryształ