Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybkie, bardzo dobre ciasteczka czekoladowe.
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34164
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1371
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113601
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34164
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1371
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113601
Składniki
W garnku roztapiamy masło wraz z czekoladą i batonami. Do smaku dodajemy cukier. Wszystko gotujemy na gładka, czekoladową masę. Kiedy już ją otrzymamy wyłączamy masę i wsypujemy do niej płatki kukurydziane. lekko mieszamy, Tak gotową masę nakładamy do papierowych foremek na babeczki i czekamy ( bądź nie :) ) do wystygnięcia.