Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Proste i szybkie ciasto.
Sałatka z tuńczyka z rzodkiewką to doskonałe z pieczonymi ziemniakiem to dosk...
Odsłon: 158
Prosta do przygotowania sałatka, idealna na różne okazje. Jest smaczna i kolo...
Odsłon: 3872
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 293
Idealne ciasto na rodzinne imprezy i święta, oczywiście dla dorosłych. Cisto...
Odsłon: 589
Sałatka z tuńczyka z rzodkiewką to doskonałe z pieczonymi ziemniakiem to dosk...
Odsłon: 158
Prosta do przygotowania sałatka, idealna na różne okazje. Jest smaczna i kolo...
Odsłon: 3872
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 293
Idealne ciasto na rodzinne imprezy i święta, oczywiście dla dorosłych. Cisto...
Odsłon: 589
Składniki
Wykonanie: Margarynę utrzeć z cukrem na gładką masę. Następnie stale ucierając wbijać po jednym żółtku, wsypać mąkę, proszek do pieczenia, kakao i dobrze wymieszać, Białka ubić na sztywną pianę, dodać do ciasta i lekko wymieszać. Ciasto przełożyć do przygotowanej foremki.
Wysypać na górę równo porzeczki, lekko je wciskając w ciasto. Piec w temperaturze 180 stopni około 50 minut.