Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Fantastyczny sposób na wykorzystanie przejrzewających bananów... Ciasto robimy bez miksera.
Przepis dnia
Proponuję dziś przepis na pyszne ciasto Rafaello, na biszkopcie, z delikatnym...
Odsłon: 34888
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 16340
Przepis dnia
Proponuję dziś przepis na pyszne ciasto Rafaello, na biszkopcie, z delikatnym...
Odsłon: 34888
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 16340
Składniki
Rozgnieć widelcem banany, składniki 1-4 wymieszaj razem,
mąkę z sodą wymieszaj
Wymieszaj masę bananową z mąką i sodą, dodaj bakalię
Przełóż do małej keksówki wyłożonej papierem do pieczenia. Piecz w 180 stopniach około godziny (zależy od piekarnika)