Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Fantastyczny sposób na wykorzystanie przejrzewających bananów... Ciasto robimy bez miksera.
Mega czekoladowe ciasto z chrupiącą, pistacjową warstwą w dubajskim stylu. Ca...
Odsłon: 329
Czas na świąteczne wędzenie.
Odsłon: 113
Bardzo rzadko piekę serniki, bo to niepraktyczne ciasto dla dwuosobowej rodzi...
Odsłon: 42
Galareta wieprzowa z nóżek i golonek to specjalność kuchni tradycyjnej. W róż...
Odsłon: 163
Mega czekoladowe ciasto z chrupiącą, pistacjową warstwą w dubajskim stylu. Ca...
Odsłon: 329
Czas na świąteczne wędzenie.
Odsłon: 113
Bardzo rzadko piekę serniki, bo to niepraktyczne ciasto dla dwuosobowej rodzi...
Odsłon: 42
Galareta wieprzowa z nóżek i golonek to specjalność kuchni tradycyjnej. W róż...
Odsłon: 163
Składniki
Rozgnieć widelcem banany, składniki 1-4 wymieszaj razem,
mąkę z sodą wymieszaj
Wymieszaj masę bananową z mąką i sodą, dodaj bakalię
Przełóż do małej keksówki wyłożonej papierem do pieczenia. Piecz w 180 stopniach około godziny (zależy od piekarnika)