Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
.szybkie i proste ciasto jogurtowe do kawy czy herbaty. Ciasto robi się bardzo szybko; należy jedynie pamiętać o tym żeby jogurt był w temperaturze pokojowej. Ja do swojego ciasta dodałam owoce z zamrażalnika wiśnie i borówki
Wczoraj był sos spaghetti z cukinii, a dziś w podobnym klimacie, również sos...
Odsłon: 18473
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 7053
Przepis dnia
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 30616
Przepis dnia
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 29357
Wczoraj był sos spaghetti z cukinii, a dziś w podobnym klimacie, również sos...
Odsłon: 18473
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 7053
Przepis dnia
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 30616
Przepis dnia
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 29357
Składniki
Przez 5 minut jajka ubijamy z cukrem. Następnie dodajemy olej i jogurt naturalny i ucieramy jeszcze 3 minuty.
Do masy dodajemy przesianą mąkę, proszek do pieczenia oraz cukier waniliowy i całość dokładnie mieszamy.
Ciasto przelewamy do wyłożonej papierem do pieczenia formy, posypujemy owocami. Wstawiamy do nagrzanego do 180 stopni piekarnika i pieczemy około 50 minut. Po upieczeniu posypujemy cukrem pudrem lub polewamy lukrem