Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zwyczajne ciasto do kawy. Łatwe i szybkie w przygotowaniu.
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 3173
Polecamy tort truflowy doskonały na wszelkiego rodzaju uroczystości. Tort jes...
Odsłon: 160
Śledzie przygotowane w ten sposób są rewelacyjne. Muszą postać w lodówce 2-3...
Odsłon: 63
Prościutki, szybki malinowy sernik na zimno przygotowałam z myślą o majówce i...
Odsłon: 80
Bardzo proste w przygotowaniu śledzie, przy czym są pyszne. Po tygodniu w lod...
Odsłon: 73
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 3173
Polecamy tort truflowy doskonały na wszelkiego rodzaju uroczystości. Tort jes...
Odsłon: 160
Śledzie przygotowane w ten sposób są rewelacyjne. Muszą postać w lodówce 2-3...
Odsłon: 63
Prościutki, szybki malinowy sernik na zimno przygotowałam z myślą o majówce i...
Odsłon: 80
Bardzo proste w przygotowaniu śledzie, przy czym są pyszne. Po tygodniu w lod...
Odsłon: 73
Składniki
Przesiana mąkę wymieszać z proszkiem do pieczenia. Połączyć z kakao, mlekiem, olejem, cukrem, ekstraktem waniliowym i jajkami. Przelać do foremki wyłożonej papierem do pieczenia. Wymiary foremki 25x25 cm. Na wierzch poukładać pokrojone truskawki. Piec w nagranym piekarniku do 180 stopni C przez 40- 45 minut. Sprawdzić patyczkiem czy ciasto się upiekło. Po wystudzeniu polać polewą. Składniki polewy najpierw oczywiście rozpuścić i wymieszać.