Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zwyczajne ciasto do kawy. Łatwe i szybkie w przygotowaniu.
Dzisiaj dzielę się przepisem na krem śmietankowy z brzoskwiniami z syropu. Pr...
Odsłon: 261
Pyszna tarta z łososiem, łagodnym aromatem koperku i dodatkiem sera camembert...
Odsłon: 97
Dzisiaj dzielę się przepisem na krem śmietankowy z brzoskwiniami z syropu. Pr...
Odsłon: 261
Pyszna tarta z łososiem, łagodnym aromatem koperku i dodatkiem sera camembert...
Odsłon: 97
Składniki
Przesiana mąkę wymieszać z proszkiem do pieczenia. Połączyć z kakao, mlekiem, olejem, cukrem, ekstraktem waniliowym i jajkami. Przelać do foremki wyłożonej papierem do pieczenia. Wymiary foremki 25x25 cm. Na wierzch poukładać pokrojone truskawki. Piec w nagranym piekarniku do 180 stopni C przez 40- 45 minut. Sprawdzić patyczkiem czy ciasto się upiekło. Po wystudzeniu polać polewą. Składniki polewy najpierw oczywiście rozpuścić i wymieszać.