Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo smaczne i proste w wykonaniu ciasto z jabłkami zapraszam po przepis
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1326259
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 12038
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 16699
Przepis dnia
Zapiekanka prowansalska jest pełna soczystych i dojrzałych warzyw, ziół i sos...
Odsłon: 5410
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1326259
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 12038
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 16699
Przepis dnia
Zapiekanka prowansalska jest pełna soczystych i dojrzałych warzyw, ziół i sos...
Odsłon: 5410
Składniki
Z podanych wyżej składników za wyjątkiem cukru pudru i jabłek oraz cynamonu zagniatam ciasto ,ono będzie bardzo klejące ale tak ma być . Gotowe ciasto wykladam do dużej blachy wyłożonej papierem do pieczenia równam.
Jabłka obieram i kroje w grubsze plasterki które układam jeden obok drugiego na cieście podsypuje cynamonem jabłka na cieście, wstawiam do nagrzanego piekarnika piekę w 200 stopniach na środkowej półce funkcja góra dół 40 minut .Gorące ciasto po wyjęciu posypuje cukrem pudrem i czekam aż ciasto ostygnie. Po dokładne wykonanie zapraszam na film.