Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 373
Delikatna w smaku. pożywna jako danie jednogarnkowe.
Odsłon: 256
Smakowity dodatek do mięsa z grilla. Sos na bazie jogurtu, majonezu, czosnku...
Odsłon: 1387
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 373
Delikatna w smaku. pożywna jako danie jednogarnkowe.
Odsłon: 256
Smakowity dodatek do mięsa z grilla. Sos na bazie jogurtu, majonezu, czosnku...
Odsłon: 1387
Składniki
Jajka ucieramy z cukrem. Obie mąki mieszamy z proszkiem do pieczenia i dodajemy do jajek. Wylewamy do natłuszczonej i posypanej mąką formy o wymiarach 38X25. Pieczemy w 180 stopniach ok 40 min. Ostudzony biszkopt przekrawamy na 2 części. Krem przygotowujemy według przepisu na opakowaniu. Kawę rozpuszczamy w przegotowanej wodzie i nasączamy oba biszkopty. I biszkopt smarujemy kremem i posypujemy kakao, przykrywamy II biszkoptem, znów smarujemy kremem i posypujemy kakao. Odstawiamy do stężenia.