Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
szybki i prosty deserek, robiłam go będąc dzieckiem :))
Galareta wieprzowa z nóżek i golonek to specjalność kuchni tradycyjnej. W róż...
Odsłon: 305
Proponujemy danie postne z ziemniaków, które nam zostały z z poprzedniego obi...
Odsłon: 711
Zrazy nadziewane i zawijane można robić z różnych mięs, ale te klasyczne są z...
Odsłon: 730
Sos winogronowy jest świetnym dodatkiem do gotowanych, pieczonych oraz smażon...
Odsłon: 31
Galareta wieprzowa z nóżek i golonek to specjalność kuchni tradycyjnej. W róż...
Odsłon: 305
Proponujemy danie postne z ziemniaków, które nam zostały z z poprzedniego obi...
Odsłon: 711
Zrazy nadziewane i zawijane można robić z różnych mięs, ale te klasyczne są z...
Odsłon: 730
Sos winogronowy jest świetnym dodatkiem do gotowanych, pieczonych oraz smażon...
Odsłon: 31
Składniki
galaretkę przygotować wg przepisu podanego na opakowaniu,gdy ostygnie wstawić do lodówki jednak trzeba pilnować żeby się całkiem nie zsiadła. Galaretkę przełożyć do wysokiego naczynia i miksować ją mikserem dodając stopniowo mleko. Przełożyć do pucharków i włożyć do lodówki.Smacznego