Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
bardzooo puszysty serniczek, który uwielbia moja rodzinka
To jest od tegorocznego lata moja ulubiona cukinia z przyprawą gyros, którą p...
Odsłon: 197
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 198
Przepis na fasolkę po bretońsku. Tej kultowej potrawy nie trzeba nikomu przed...
Odsłon: 488
Nie przegapcie! Prosty, smaczny i efektowny przepis! Smak umiarkowanie słodki...
Odsłon: 131
To jest od tegorocznego lata moja ulubiona cukinia z przyprawą gyros, którą p...
Odsłon: 197
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 198
Przepis na fasolkę po bretońsku. Tej kultowej potrawy nie trzeba nikomu przed...
Odsłon: 488
Nie przegapcie! Prosty, smaczny i efektowny przepis! Smak umiarkowanie słodki...
Odsłon: 131
Składniki
cukier, żółtka, masło, cukier waniliowy ucieramy na puszysta masę, dodajemy ser,aromat, sernix, proszek do pieczenia, i mieszamy mikserem .
białka ubijamy ze szczypta soli, i delikatnie łączymy z masą serową.
przekładamy do foremki, pieczemy 1 h w temp. 180''C
Ja podaję jeszcze ciepły, polewam wiśniami i gotowe :) Smacznego :)