Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo szybkie do wykonania a zarazem bardzo smaczne, serdecznie polecam ! Bez dodatku proszku do pieczenia
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5809
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 1254
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12480
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5248
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5809
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 1254
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12480
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5248
Składniki
Maso z cukrami ubic na puszysta mase, dodac zoltka dalej ubijac jeszcze chwile, na koniec dodac make i dobrze wymieszac
Ciasto przelozyc do szprycy i na blaszce wylozonej papierem formowac podluzne ciasteczka, piec okolo 10 min w temp 170 stopni, po upieczeniu jeden koniec ciastek zamaczac w czekoladzie i obtaczac w kokosie, zycze smacznego