Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo szybkie do wykonania a zarazem bardzo smaczne, serdecznie polecam ! Bez dodatku proszku do pieczenia
Bardzo smaczne, pulchne ciasto drożdżowe upieczone w dużej formie keksowej.
Odsłon: 29
Przepyszne ciasto a'la sernik na kakaowym spodzie. Idealne na deser oraz jako...
Odsłon: 1979
Bardzo smaczne, pulchne ciasto drożdżowe upieczone w dużej formie keksowej.
Odsłon: 29
Przepyszne ciasto a'la sernik na kakaowym spodzie. Idealne na deser oraz jako...
Odsłon: 1979
Składniki
Maso z cukrami ubic na puszysta mase, dodac zoltka dalej ubijac jeszcze chwile, na koniec dodac make i dobrze wymieszac
Ciasto przelozyc do szprycy i na blaszce wylozonej papierem formowac podluzne ciasteczka, piec okolo 10 min w temp 170 stopni, po upieczeniu jeden koniec ciastek zamaczac w czekoladzie i obtaczac w kokosie, zycze smacznego