Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis mojej mamy która otrzymała go ponad 30 lat temu są smaczne i pyszne uwielbiam je i przypomniałam sobie o nich przy okazji rodzinnej imprezy mojej córci :)
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10851
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6229
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5382
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 13156
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4890
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10851
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6229
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5382
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 13156
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4890
Składniki
Wszystkie składniki wymieszać i wyrobić .Ciasto rozwałkować na gr. 3 mm i wykrawać układać na blaszce piec w 180 st ok 12 minut kolor słomkowy wykładać na płaską tackę by ciastka się nie pogięły przekładać kremem bądź dżemem udekorować .
krem
Rozpuścić margarynę z cukrem, kakao,cukrem waniliowym i wodą .Odstawić do gorącego dodać mleko w proszku i wymieszać lekko przestudzonym kremem przekładać ciasteczka.