Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne ciasteczka owsiane z dodatkiem oleju kokosowego. Są puszyste , słono-słodkie.
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19009
Kotlety ziemniaczane to oryginalny dodatek do dań mięsnych i rybnych. Z powod...
Odsłon: 20083
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19009
Kotlety ziemniaczane to oryginalny dodatek do dań mięsnych i rybnych. Z powod...
Odsłon: 20083
Składniki
Masło kokosowe wraz z cukrem ucieramy mikserem na gładką masę. Dosypujemy mąkę , cynamon, imbir, sodę i sól. Ucieramy . Na koniec wsypujemy płatki owsiane , mąkę i rodzynki. Mieszamy łyżką. Z ciasta formujemy kulę i przekładamy do lodówki na minimum 2 godziny. Nastawiamy piekarnik na 180 stopni. Z ciasta formujemy małe kulki, spłaszczamy za pomocą łyżeczki i układamy na blasze wyłożonej papierem pergaminowym. Pieczemy na złoty kolor ok 10 minut. Smacznego!