Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne ciasteczka owsiane z dodatkiem oleju kokosowego. Są puszyste , słono-słodkie.
Sałatka z tuńczyka z rzodkiewką to doskonałe z pieczonymi ziemniakiem to dosk...
Odsłon: 187
Prosta do przygotowania sałatka, idealna na różne okazje. Jest smaczna i kolo...
Odsłon: 3959
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 342
Idealne ciasto na rodzinne imprezy i święta, oczywiście dla dorosłych. Cisto...
Odsłon: 884
Sałatka z tuńczyka z rzodkiewką to doskonałe z pieczonymi ziemniakiem to dosk...
Odsłon: 187
Prosta do przygotowania sałatka, idealna na różne okazje. Jest smaczna i kolo...
Odsłon: 3959
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 342
Idealne ciasto na rodzinne imprezy i święta, oczywiście dla dorosłych. Cisto...
Odsłon: 884
Składniki
Masło kokosowe wraz z cukrem ucieramy mikserem na gładką masę. Dosypujemy mąkę , cynamon, imbir, sodę i sól. Ucieramy . Na koniec wsypujemy płatki owsiane , mąkę i rodzynki. Mieszamy łyżką. Z ciasta formujemy kulę i przekładamy do lodówki na minimum 2 godziny. Nastawiamy piekarnik na 180 stopni. Z ciasta formujemy małe kulki, spłaszczamy za pomocą łyżeczki i układamy na blasze wyłożonej papierem pergaminowym. Pieczemy na złoty kolor ok 10 minut. Smacznego!