Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pomysł na ten deser powstał kiedy sprawdziłam w kuchni jakimi produktami dysponuję. Chyba smakował, gdyż zniknął od razu.
Przepis dnia
Czebureki - przysmak tatarski, wersja mini i wyrób domowy. Te pierożki nie w...
Odsłon: 67653
Polecam to zniewalające danie. Łosoś oprószony cytrynowym pieprzem, szpinak d...
Odsłon: 1884
Przepis dnia
Czebureki - przysmak tatarski, wersja mini i wyrób domowy. Te pierożki nie w...
Odsłon: 67653
Polecam to zniewalające danie. Łosoś oprószony cytrynowym pieprzem, szpinak d...
Odsłon: 1884
Składniki
Do przygotowanych pucharków włożyć dwa połamane biszkopty. Na to cząstki mandarynek, pokrojoną gruszkę i brzoskwinię. Kolejna warstwa to znów dwa połamane biszkopty.
Do wysokiego naczynia wsypać "Śnieżkę". Następnie wlać mleko i ubić mikserem na sztywno. Ubitą śmietankę dołożyć do pucharków. Na koniec na tarce o drobnych otworach zetrzeć czekoladę. Gotowe!