Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pomysł na ten deser powstał kiedy sprawdziłam w kuchni jakimi produktami dysponuję. Chyba smakował, gdyż zniknął od razu.
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 109
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 70
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 109
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 70
Składniki
Do przygotowanych pucharków włożyć dwa połamane biszkopty. Na to cząstki mandarynek, pokrojoną gruszkę i brzoskwinię. Kolejna warstwa to znów dwa połamane biszkopty.
Do wysokiego naczynia wsypać "Śnieżkę". Następnie wlać mleko i ubić mikserem na sztywno. Ubitą śmietankę dołożyć do pucharków. Na koniec na tarce o drobnych otworach zetrzeć czekoladę. Gotowe!