Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Błyskawiczne i proste w przygotowaniu ciasto z rabarbarem:)
Ciasto francuskie to prawdziwa klasyka, która zawsze zachwyca twoją lekkością...
Odsłon: 2977
Coś dla miłośników łososia i coś dla tych, którzy nawet za nim nie przepadają...
Odsłon: 256
Ciasto francuskie to prawdziwa klasyka, która zawsze zachwyca twoją lekkością...
Odsłon: 2977
Coś dla miłośników łososia i coś dla tych, którzy nawet za nim nie przepadają...
Odsłon: 256
Składniki
Białka ubij na sztywną pianę. Stopniowo dodawaj cukier, potem żółtka. Dodaj olej i zmiksuj.
Dodaj mąkę, proszek do pieczenia i aromat waniliowy. Wymieszaj. Na koniec dodaj pokrojony rabarbar.
Piec godzinę w 170 stopniach z termoobiegiem