Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczna fit tarta z aromatycznymi gruszkami. Polecam :)
Przygotowanie grzybków marynowanych jest wyjątkowo proste i szybkie. W ten sp...
Odsłon: 8403
Bardzo łatwe danie. Tylko trzy składniki, a pychoty cały talerz.
Odsłon: 6745
Polecam, bardzo smaczna.
Odsłon: 4620
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1327136
Przygotowanie grzybków marynowanych jest wyjątkowo proste i szybkie. W ten sp...
Odsłon: 8403
Bardzo łatwe danie. Tylko trzy składniki, a pychoty cały talerz.
Odsłon: 6745
Polecam, bardzo smaczna.
Odsłon: 4620
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1327136
Składniki
Mąkę wymieszać z proszkiem, dodać margarynę, żółtka, cukier oraz ekstrakt z wanilii. Zagnieść ręcznie ciasto. Utworzyć z niego kulkę, następnie owinąć ją we folię spożywczą. Umieścić w lodówce na godzinę. Schłodzone ciasto rozwałkować i wyłożyć nim, formę do tarty. Nakłuć widelcem i piec 160* 20 minut. Budyń należy zrobić w/g przepisu na opakowaniu. Wylać go na upieczone gorące ciasto. Poukładać połówki gruszek. Ponownie włożyć do piekarnika na 10 minut. Smacznego.