Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczna fit tarta z aromatycznymi gruszkami. Polecam :)
Przepis dnia
...sezon rabarbarowy w pełni, jeśli macie ochotę na coś słodkiego dziś propon...
Odsłon: 9834
W niecałe 15 minut można przyrządzić ciepłe danie, kiedy nie ma za wiele czas...
Odsłon: 112
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 519
Doskonałe kotlety mielone z szynki wieprzowej. Mięso jest odpowiednio delikat...
Odsłon: 57
Przepis dnia
...sezon rabarbarowy w pełni, jeśli macie ochotę na coś słodkiego dziś propon...
Odsłon: 9834
W niecałe 15 minut można przyrządzić ciepłe danie, kiedy nie ma za wiele czas...
Odsłon: 112
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 519
Doskonałe kotlety mielone z szynki wieprzowej. Mięso jest odpowiednio delikat...
Odsłon: 57
Składniki
Mąkę wymieszać z proszkiem, dodać margarynę, żółtka, cukier oraz ekstrakt z wanilii. Zagnieść ręcznie ciasto. Utworzyć z niego kulkę, następnie owinąć ją we folię spożywczą. Umieścić w lodówce na godzinę. Schłodzone ciasto rozwałkować i wyłożyć nim, formę do tarty. Nakłuć widelcem i piec 160* 20 minut. Budyń należy zrobić w/g przepisu na opakowaniu. Wylać go na upieczone gorące ciasto. Poukładać połówki gruszek. Ponownie włożyć do piekarnika na 10 minut. Smacznego.