Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jej przygotowanie jest naprawdę proste, wystarczy tabliczka czekolady (mlecznej, deserowej lub białej) i ulubione dodatki. Do przygotowania zdobionej czekolady możecie wykorzystać specjalne sylikonowe foremki, foremki do lodu lub zwykłe formy do ciasta.
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 1913
Polecam. Może być świąteczny, może być na co dzień.
Odsłon: 6331
Polecam.
Odsłon: 354
Przepyszny arabski "smalczyk" z fasoli.
Odsłon: 794
Bogata w smaku sałatka idealna na święta lub lepszy lunch. Można ją przygotow...
Odsłon: 359
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 1913
Polecam. Może być świąteczny, może być na co dzień.
Odsłon: 6331
Polecam.
Odsłon: 354
Przepyszny arabski "smalczyk" z fasoli.
Odsłon: 794
Bogata w smaku sałatka idealna na święta lub lepszy lunch. Można ją przygotow...
Odsłon: 359
Składniki
Dodatki do czekolady (wiórki kokosowe, suszone owoce, pistacje itp.) rozkładamy równomiernie w foremkach. Czekoladę rozpuszczamy w kąpieli wodnej.
Roztopioną czekoladę wlewamy do foremek. Dodajemy pozostałe dodatki na górę.
Odstawiamy czekoladę do wystygnięcia. Kiedy stężeje, wyjmujemy z formy i gotowe.