Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 1245
W czasie wakacji obowiązkowo muszą być pierogi z jagodami.
Odsłon: 455
Łatwa w przygotowaniu, bardzo smakowita.
Odsłon: 3409
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso niezbyt smaczn...
Odsłon: 998
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 1245
W czasie wakacji obowiązkowo muszą być pierogi z jagodami.
Odsłon: 455
Łatwa w przygotowaniu, bardzo smakowita.
Odsłon: 3409
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso niezbyt smaczn...
Odsłon: 998
Składniki
Rodzynki zalać rumem i zostawić najlepiej na noc. Upiec 1 jasny i 1 ciemny biszkopt.
Kawę zalać wrzątkiem, wystudzić. Z mleka, cukru, żółtek, mąki ugotować budyń, wystudzić. Masło utrzeć, dodać przestudzony budyń i do smaku dodawać zimną kawę.
W kąpieli wodnej rozpuścić białą czekoladę, wystudzić. Mocno schłodzoną śmietankę ubić, na końcu dać zimną czekoladę i kokos
Czekolady wraz z mlekiem rozpuścić, dodać rodzynki bez rumu
Przełożenie ciasta:Biszkopt ciemny, połowa dżemu, biała masa, jasny biszkopt, dżem, ciemna masa, polewa rodzynkowa.