Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
dla amatorów bez i bezików:)
Zdrowe, smaczne, syte i szybkie śniadanie bez którego nie zaczyna się dnia. J...
Odsłon: 71
tym razem grillowany był kurczak, udko było pyszne, zdecydowanie lepsze niż t...
Odsłon: 35
Polecam.
Odsłon: 362
Przepis dnia
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 3632
Zdrowe, smaczne, syte i szybkie śniadanie bez którego nie zaczyna się dnia. J...
Odsłon: 71
tym razem grillowany był kurczak, udko było pyszne, zdecydowanie lepsze niż t...
Odsłon: 35
Polecam.
Odsłon: 362
Przepis dnia
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 3632
Składniki
Białka ubijamy na sztywno z cukrem natepnie dodajemy sok z cytryny a na koniec make ziemniaczana i proszek . Ubite białka wykladamy na wysmarowana tłuszczem blaszke Pieczemy ok 30 min w 150 stopniach na zloty kolor :) Nadzienie : Serek mieszamy z konfitura z wisni i dodajemy rozpuszczona w soku wystudzona zelatyne Upieczona beze pozostawiamy do przestygniecia a nastepnie smarujemy nadzieniem i za pomoca sciereczki zwijamy ostroznie rolade . Natepnie wstawiamy do lodowki najlepiej na noc przed podaniem posypujemy cukrem pudrem