Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo lubię takie rożki z jabłuszkiem.
Pyszna surówka z białej kapusty, ogórków kiszonych i gruntowych, czerwonej ce...
Odsłon: 21341
Podane w ten sposób brokuły są wspaniałym pomysłem na kolację. Delikatność wa...
Odsłon: 50
Bób jest u nas bardzo lubiany, więc kiedy nadchodzi pora korzystamy z niego,...
Odsłon: 14
Pyszna surówka z białej kapusty, ogórków kiszonych i gruntowych, czerwonej ce...
Odsłon: 21341
Podane w ten sposób brokuły są wspaniałym pomysłem na kolację. Delikatność wa...
Odsłon: 50
Bób jest u nas bardzo lubiany, więc kiedy nadchodzi pora korzystamy z niego,...
Odsłon: 14
Składniki
jabłka podzielic na cząstki ( jabłek nie obieram),wyciąć srodki
ciasto francuskie pokroic w kwadraty
na kazdy kwadrat połozyć kawałek jabłka,posypac szczypta cynamonu,złozyc w trójkąt i gotowe układac do blaszki ,wylozonej papierem do pieczenia
rozki posmarowac rozbełtanym jajkiem i piec 15-20 minut w temperaturze 200 stopni
upieczone rożki wyjąc z blaszki,ulożyć na talerzu i posypać cukrem pudrem