Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo lubię takie rożki z jabłuszkiem.
Tofu raczej nie kojarzy się z deserami, ale zapewniam, że tego warto spróbowa...
Odsłon: 51
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 265
Tofu raczej nie kojarzy się z deserami, ale zapewniam, że tego warto spróbowa...
Odsłon: 51
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 265
Składniki
jabłka podzielic na cząstki ( jabłek nie obieram),wyciąć srodki
ciasto francuskie pokroic w kwadraty
na kazdy kwadrat połozyć kawałek jabłka,posypac szczypta cynamonu,złozyc w trójkąt i gotowe układac do blaszki ,wylozonej papierem do pieczenia
rozki posmarowac rozbełtanym jajkiem i piec 15-20 minut w temperaturze 200 stopni
upieczone rożki wyjąc z blaszki,ulożyć na talerzu i posypać cukrem pudrem