Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sentymentalny powrót w lata dzieciństwa ,każde dziecko lubi rurki z kremem.
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10358
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5961
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5305
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12790
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4554
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10358
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5961
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5305
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12790
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4554
Składniki
Mąkę przesiać na stolnicę dodać cukier waniliowy i masło posiekać ,dodać śmietanę zagnieść ciasto .Schłodzić 2 godz.
Foremki na rurki posmarować tłuszczem.Ciasto wałkować porcjami,kroić paski 2 cm szerokości i 5 mm grubości.Owinąć foremki do rurek.
Piekarnik rozgrzać do 190 stopni , piec 25 min lub do lekkiego zrumienienia.Jeszcze gorące zdjąć z foremek.
Krem przygotować zgodnie z przepisem na opakowaniu.Szprycę do dekoracji napełnić kremem a następnie wypełnić nim rurki.Porcja ciasta starcza na 25 rurek.Smacznego!!!