Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybki deser do dobrej herbatki.
Bardzo smaczne, łatwe i sycące danie. Odkąd zrobiłam ją pierwszy raz, często...
Odsłon: 741
Lekkie, puszyste i mięciutkie ciasto drożdżowe. Takie przygotowane własnoręcz...
Odsłon: 166
Doskonała propozycja na sycący, ciepły obiad dla całej rodziny. Można go przy...
Odsłon: 31368
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 437
Bardzo smaczne, łatwe i sycące danie. Odkąd zrobiłam ją pierwszy raz, często...
Odsłon: 741
Lekkie, puszyste i mięciutkie ciasto drożdżowe. Takie przygotowane własnoręcz...
Odsłon: 166
Doskonała propozycja na sycący, ciepły obiad dla całej rodziny. Można go przy...
Odsłon: 31368
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 437
Składniki
Wykonanie: Z podanych składników zagnieść ciasto i zostawić do wyrośnięcia. Następnie ciasto cienko rozwałkować i pokroić na kwadraty o boku 6 cm. Posmarować marmoladą, zwinąć w rurki i piec w temperaturze 180 stopni przez około 20-25 minut do zrumienienia. Po upieczeniu posypać cukrem pudrem i podawać.