Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Delikatny z dodatkiem brzoskwini i galaretki super orzeźwiające połączenie.
Szybkie i bardzo proste danie, niezwykle smaczne jako kolacja lub przekąska,...
Odsłon: 66
zapraszam Was na dość ciekawe ciasto, które może większości z Was kojarzy się...
Odsłon: 227
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 2839
Szybkie i bardzo proste danie, niezwykle smaczne jako kolacja lub przekąska,...
Odsłon: 66
zapraszam Was na dość ciekawe ciasto, które może większości z Was kojarzy się...
Odsłon: 227
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 2839
Składniki
Jedną galaretkę z łyżką żelatyny rozpuścić w szklance wody. Dwie pozostałe galaretki rozpuścić w 3 szklankach wody.
Ser zmiksować z cukrem pudrem i dodać tężejącą jedną galaretkę. Tortownicę wyłożyć biszkoptami i wylać masę serową. Na wierzch położyć brzoskwinie pokrojone w kostkę. Zalać tężejącymi dwoma galaretkami. Schłodzić w lodówce kilka godzin. Smacznego.