Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Delikatny z dodatkiem brzoskwini i galaretki super orzeźwiające połączenie.
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 2069
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam wspaniały pasztet z pieczonej kaczki z d...
Odsłon: 3290
Żeby relish z cukinii ładnie wyglądał w słoikach i na talerzu, najlepiej będz...
Odsłon: 2400
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 2069
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam wspaniały pasztet z pieczonej kaczki z d...
Odsłon: 3290
Żeby relish z cukinii ładnie wyglądał w słoikach i na talerzu, najlepiej będz...
Odsłon: 2400
Składniki
Jedną galaretkę z łyżką żelatyny rozpuścić w szklance wody. Dwie pozostałe galaretki rozpuścić w 3 szklankach wody.
Ser zmiksować z cukrem pudrem i dodać tężejącą jedną galaretkę. Tortownicę wyłożyć biszkoptami i wylać masę serową. Na wierzch położyć brzoskwinie pokrojone w kostkę. Zalać tężejącymi dwoma galaretkami. Schłodzić w lodówce kilka godzin. Smacznego.