Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybki przepis na polączenie sernika z budyniem i braku jajek w lodówce.
Proponujemy rosół gotowany na kościach wołowych szpikowych zwanych potocznie...
Odsłon: 229
Jeśli masz ochotę na coś słodkiego, ale nie chcesz rezygnować ze zdrowych wyb...
Odsłon: 1143
Proponujemy rosół gotowany na kościach wołowych szpikowych zwanych potocznie...
Odsłon: 229
Jeśli masz ochotę na coś słodkiego, ale nie chcesz rezygnować ze zdrowych wyb...
Odsłon: 1143
Składniki
1 budyń gotuję na mleku.Twaróg,serek waniliowy,proszek,cukier puder i op.budyniu mieszam mikserem do uzyskania jednolitej masy.
Herbatniki rozkładam na blachę i przykrywam większą ilością masy twarogowej.Masy ma zostać tyle do posmarowania góry ciasta.Na to rozkladam ugotowany budyń,
Do reszty masy dodaję kakao i mieszam.Masę rozkładam na budyń.Piekę w tem.200 stopni przez 60 minut.Po wyjęciu posypuję cukrem pudrem.Najlepiej kroić ciasto jak będzie zupełnie zimne.