Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybki przepis na polączenie sernika z budyniem i braku jajek w lodówce.
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 7409
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1107
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 11296
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 396
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 7409
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1107
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 11296
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 396
Składniki
1 budyń gotuję na mleku.Twaróg,serek waniliowy,proszek,cukier puder i op.budyniu mieszam mikserem do uzyskania jednolitej masy.
Herbatniki rozkładam na blachę i przykrywam większą ilością masy twarogowej.Masy ma zostać tyle do posmarowania góry ciasta.Na to rozkladam ugotowany budyń,
Do reszty masy dodaję kakao i mieszam.Masę rozkładam na budyń.Piekę w tem.200 stopni przez 60 minut.Po wyjęciu posypuję cukrem pudrem.Najlepiej kroić ciasto jak będzie zupełnie zimne.