Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2405
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4550
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1622
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 491
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2405
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4550
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1622
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 491
Składniki
Cukier utrzeć z żółtkami i zapachem waniliowym. Ucierając dodawać po łyżce ser i budyń (w proszku). Z białek i soli ubić pianę. Starannie wymieszać z masą serową. Na dnie formy ułożyć biszkopty lub herbatniki i masę serową. Piec 50 minut w 180 C. Sernik zostawić w piekarniku aż lekko wystygnie.