Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Owsianka z kurkumą – złoto nie tylko dla jelit, ale również serca i mózgu. Kt...
Odsłon: 52
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 578
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2014
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4010
Owsianka z kurkumą – złoto nie tylko dla jelit, ale również serca i mózgu. Kt...
Odsłon: 52
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 578
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2014
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4010
Składniki
Tortownica 22 cm wysmarowana tłuszczem, spód można wyłożyć papierem do pieczenia.
Masa. Banany rozdrobnić widelcem. Jajka lekko zmiksować z cukrami. Do jajek partiami dodawać ser i banany. Miksujemy tylko do wymieszania. Na koniec dodać budyń i wymieszać łyżką.
Spód tortownicy wyłożyć herbatnikami. Masę przelać do tortownicy.
Piec w 170 C około 60 minut.