Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis na te pierogi jest prosty i łatwy, a pierogi dobre nie tylko na święt...
Odsłon: 64
Delikatny, herbaciany biszkopt z lekkim śmietankowym kremem i słodko-kwaśnym...
Odsłon: 242
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 220
Onigiri, czyli japoński danie, które podbija cały świat. Ryż uformowany najcz...
Odsłon: 66
Dzisiaj polecam bardzo proste szybkie kluski śląskie. Kluski śląskie robię dw...
Odsłon: 161
Przepis na te pierogi jest prosty i łatwy, a pierogi dobre nie tylko na święt...
Odsłon: 64
Delikatny, herbaciany biszkopt z lekkim śmietankowym kremem i słodko-kwaśnym...
Odsłon: 242
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 220
Onigiri, czyli japoński danie, które podbija cały świat. Ryż uformowany najcz...
Odsłon: 66
Dzisiaj polecam bardzo proste szybkie kluski śląskie. Kluski śląskie robię dw...
Odsłon: 161
Składniki
Tortownica 22 cm wysmarowana tłuszczem, spód można wyłożyć papierem do pieczenia.
Masa. Banany rozdrobnić widelcem. Jajka lekko zmiksować z cukrami. Do jajek partiami dodawać ser i banany. Miksujemy tylko do wymieszania. Na koniec dodać budyń i wymieszać łyżką.
Spód tortownicy wyłożyć herbatnikami. Masę przelać do tortownicy.
Piec w 170 C około 60 minut.