Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 308
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 11120
Proste nadzienie: mięso z rosołu, ser feta, czerwona fasola oraz ogóreczki, t...
Odsłon: 3685
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 1259
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 308
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 11120
Proste nadzienie: mięso z rosołu, ser feta, czerwona fasola oraz ogóreczki, t...
Odsłon: 3685
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 1259
Składniki
Tortownica 22 cm wysmarowana tłuszczem, spód można wyłożyć papierem do pieczenia.
Masa. Banany rozdrobnić widelcem. Jajka lekko zmiksować z cukrami. Do jajek partiami dodawać ser i banany. Miksujemy tylko do wymieszania. Na koniec dodać budyń i wymieszać łyżką.
Spód tortownicy wyłożyć herbatnikami. Masę przelać do tortownicy.
Piec w 170 C około 60 minut.