Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1244
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 561
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1343
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1244
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 561
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1343
Składniki
Tortownica 22 cm wysmarowana tłuszczem, spód można wyłożyć papierem do pieczenia.
Masa. Banany rozdrobnić widelcem. Jajka lekko zmiksować z cukrami. Do jajek partiami dodawać ser i banany. Miksujemy tylko do wymieszania. Na koniec dodać budyń i wymieszać łyżką.
Spód tortownicy wyłożyć herbatnikami. Masę przelać do tortownicy.
Piec w 170 C około 60 minut.