Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 218
Delikatna w smaku. pożywna jako danie jednogarnkowe.
Odsłon: 220
Smakowity dodatek do mięsa z grilla. Sos na bazie jogurtu, majonezu, czosnku...
Odsłon: 1321
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 682
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 218
Delikatna w smaku. pożywna jako danie jednogarnkowe.
Odsłon: 220
Smakowity dodatek do mięsa z grilla. Sos na bazie jogurtu, majonezu, czosnku...
Odsłon: 1321
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 682
Składniki
Tortownica 22 cm wysmarowana tłuszczem, spód można wyłożyć papierem do pieczenia.
Masa. Banany rozdrobnić widelcem. Jajka lekko zmiksować z cukrami. Do jajek partiami dodawać ser i banany. Miksujemy tylko do wymieszania. Na koniec dodać budyń i wymieszać łyżką.
Spód tortownicy wyłożyć herbatnikami. Masę przelać do tortownicy.
Piec w 170 C około 60 minut.