Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybki sernik na Niedzielny deser.
Pyszne i szybkie kluseczki koperkowe, czyli obiad w 10 minut, najlepiej smaku...
Odsłon: 1415
Polecam.
Odsłon: 220
Przepyszne, proste ciasto na samych białkach. Szybkie w przygotowaniu i bardz...
Odsłon: 23
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 246
Sałatka Zielonej Bogini: nazwa wszystko wyjaśnia, bo chyba nie można przygoto...
Odsłon: 7984
Pyszne i szybkie kluseczki koperkowe, czyli obiad w 10 minut, najlepiej smaku...
Odsłon: 1415
Polecam.
Odsłon: 220
Przepyszne, proste ciasto na samych białkach. Szybkie w przygotowaniu i bardz...
Odsłon: 23
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 246
Sałatka Zielonej Bogini: nazwa wszystko wyjaśnia, bo chyba nie można przygoto...
Odsłon: 7984
Składniki
Wykonanie: Twaróg dokładnie zmielić i miksować z żółtkami i cukrami. Następnie dodać aromat do smaku, wlać olej i wsypać budynie. Po chwili wlać mleko i na koniec połączyć delikatnie ze sztywno ubitą pianą z pięciu białek. Przelać do przygotowanej foremki i piec w temperaturze 180 stopni około 40 minut.