Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybki sernik na Niedzielny deser.
Czy nietolerancja pszennej mąki musi oznaczać rezygnację, że wszystkich uwiel...
Odsłon: 12292
Placki ziemniaczane to klasyczne danie, które uwielbia wielu z nas. Złociste,...
Odsłon: 1565
Czy nietolerancja pszennej mąki musi oznaczać rezygnację, że wszystkich uwiel...
Odsłon: 12292
Placki ziemniaczane to klasyczne danie, które uwielbia wielu z nas. Złociste,...
Odsłon: 1565
Składniki
Wykonanie: Twaróg dokładnie zmielić i miksować z żółtkami i cukrami. Następnie dodać aromat do smaku, wlać olej i wsypać budynie. Po chwili wlać mleko i na koniec połączyć delikatnie ze sztywno ubitą pianą z pięciu białek. Przelać do przygotowanej foremki i piec w temperaturze 180 stopni około 40 minut.