Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Połączenie herbatników, sera, orzechów laskowych i czekolady to jest pyszne. Smakiem przypomina mi trochę batoniki twarogowe.
Pieczeń podana z kaszą i surówką z kapusty pekińskiej.
Odsłon: 355
Dzisiaj leszcz którego dostałam w prezencie. Jak się dostało to trzeba było p...
Odsłon: 49
Bogata w smaku sałatka idealna na święta lub lepszy lunch. Można ją przygotow...
Odsłon: 378
Przepyszny arabski "smalczyk" z fasoli.
Odsłon: 814
Pieczeń podana z kaszą i surówką z kapusty pekińskiej.
Odsłon: 355
Dzisiaj leszcz którego dostałam w prezencie. Jak się dostało to trzeba było p...
Odsłon: 49
Bogata w smaku sałatka idealna na święta lub lepszy lunch. Można ją przygotow...
Odsłon: 378
Przepyszny arabski "smalczyk" z fasoli.
Odsłon: 814
Składniki
Herbatniki zmielić i dodać roztopione masło . Wyłóż nią dno foremki, mocno dociskając. Wstawić do lodówki na 30 min.
Do miski przełóż pozostałe składniki i zmiksować w jednolitą masę. Rozsmarować na schłodzonym spodzie i wstawić do lodówki na 3 godz.
Roztopioną czekoladę połączyć ze śmietanką. Polać sernik. Udekorować pokruszonymi orzechami laskowymi.
Gotowy sernik ponownie wstawić do lodówki, by polewa zastygła.