Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sernik błyskawiczny, bez jaj, bez pieczenia, jest bardzo smaczny.
Stary, wypróbowany przepis na babeczki jest wyjątkowy, są kruche, delikatne,...
Odsłon: 197
Pyszny, delikatny biszkopt przełożony galaretką z truskawkami i bitą śmietana...
Odsłon: 159
Puszysta pianka oblana czekoladą to smakołyk, który wiele osób umieszcza na l...
Odsłon: 2433
Sałatki warstwowe są bardzo efektowne. Ozdobą naszych stołów często staje się...
Odsłon: 7484
Stary, wypróbowany przepis na babeczki jest wyjątkowy, są kruche, delikatne,...
Odsłon: 197
Pyszny, delikatny biszkopt przełożony galaretką z truskawkami i bitą śmietana...
Odsłon: 159
Puszysta pianka oblana czekoladą to smakołyk, który wiele osób umieszcza na l...
Odsłon: 2433
Sałatki warstwowe są bardzo efektowne. Ozdobą naszych stołów często staje się...
Odsłon: 7484
Składniki
Przygotuj formę 25/30 cm W szerokim rondlu rozpuścić margarynę, dodać obydwa cukry, ciągle mieszając dodać ser oraz budyń. Masę chwilę pogotować na małej mocy palnika. Formę wyłożyć papierem. Na spód ułożyć herbatniki, warstwę ciepłego sera, ponownie herbatniki i kolejną warstwę sera. Kończymy na herbatnikach i polewamy roztopioną polewą czekoladową. Polewa czekoladowa; wszystkie składniki na polewę gotować razem ok. 5 minut.