Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szkoda, że nie czujecie zapachu unoszącego się w mojej kuchni. Sernik pachnie obłędnie! Kakaowy spod i wierzchnia warstwa nadają sernikowi wyjątkowy kakaowy smak i aromat.
Pieczeń podana z kaszą i surówką z kapusty pekińskiej.
Odsłon: 490
Dzisiaj leszcz którego dostałam w prezencie. Jak się dostało to trzeba było p...
Odsłon: 74
Polecam.
Odsłon: 604
Pyszne i proste do upieczenia ciasteczka owsiane o piernikowym smaku idealne...
Odsłon: 895
Polecam. Doskonale pasuje na święta, na rodzinne spotkanie.
Odsłon: 286
Pieczeń podana z kaszą i surówką z kapusty pekińskiej.
Odsłon: 490
Dzisiaj leszcz którego dostałam w prezencie. Jak się dostało to trzeba było p...
Odsłon: 74
Polecam.
Odsłon: 604
Pyszne i proste do upieczenia ciasteczka owsiane o piernikowym smaku idealne...
Odsłon: 895
Polecam. Doskonale pasuje na święta, na rodzinne spotkanie.
Odsłon: 286
Składniki
Wyrobić ciasto. Schłodzić przez 1 godz. Margarynę utrzeć z cukrem i żółtkami. Dodać ser i budyń. Na koniec delikatnie wymieszać z ubitą pianą. Jeśli ktoś lubi można dodać rodzynki. Ciasto podzielić na 2 części. Jedną rozłożyć na dnie formy. Na to wylać masę serową. Na wierzchy zetrzeć drugą część ciasta. Piec ok. 60 min w 180oC.