Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszny i wilgotny i co jest jego największą zaletą robi się bardzo szybko.
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 6544
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1240227
Mięciutka pierś kurczaka w kremowym pomidorowym sosie to idealny obiad w upal...
Odsłon: 2322
Przepis na obiad, w którym mieszamy ze sobą marchewkę, filety z dorsza oraz b...
Odsłon: 376
Pyszny, orzeźwiający i przede wszystkim pozbawiony chemii kompot.
Odsłon: 56
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 6544
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1240227
Mięciutka pierś kurczaka w kremowym pomidorowym sosie to idealny obiad w upal...
Odsłon: 2322
Przepis na obiad, w którym mieszamy ze sobą marchewkę, filety z dorsza oraz b...
Odsłon: 376
Pyszny, orzeźwiający i przede wszystkim pozbawiony chemii kompot.
Odsłon: 56
Składniki
Składniki ciasta zmiksować , aż się połączą, wyłożyć na blaszkę wyłożoną papierem do pieczenia, wyrównać.
Żółtka utrzeć z cukrem, dodać olej, mleko, ser, proszek budyniowy, na koniec pianę z białek, delikatnie wymieszać. Masę serową wylać ( jest dość rzadka, ale taka ma być ) na surowe ciasto, posypać kokosem, przykryć folią aluminiową i wstawić do gorącego piekarnika (180"). Po godzinie zdjąć folię i piec aż się zarumieni (ok pół godz). Wyłączyć piekarnik i zostawić w nim sernik przy uchylonych drzwiczkach do przestygnięcia. Smacznego.