Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wygląda jak sernik i podobnie smakuje, ale oszukany.
Wykonanie idealnych gołąbków jest dla mnie zawsze stresujące. Ułatwiłam sobie...
Odsłon: 14997
Krokiety z pieczarkami są dobre zarówno na codzienny jak i świąteczny obiad....
Odsłon: 132
Domowe frytki warzywne z piekarnika, podane z dodatkiem zdrowszej wersji popu...
Odsłon: 79
Wykonanie idealnych gołąbków jest dla mnie zawsze stresujące. Ułatwiłam sobie...
Odsłon: 14997
Krokiety z pieczarkami są dobre zarówno na codzienny jak i świąteczny obiad....
Odsłon: 132
Domowe frytki warzywne z piekarnika, podane z dodatkiem zdrowszej wersji popu...
Odsłon: 79
Składniki
ciasto-Żółtka zmiksować z cukrem i masłem.Przesiać do tego mąkę z proszkiem i rozdrobnić rękoma(na żwirek). Odsypać 1/3 na posypkę. Resztę zagnieść i poskubać na blaszkę z papierem.(25x42)
Palcami wylepić blaszkę.
masa-Ubić białka z cukrem.Domieszać śmietanę,przesiać budynie i wymieszać.Wmieszać kokos i pokrojone brzoskwinie.Wylać na ciasto.
Rozsypać kruszonkę.
Piec 1 godz.w 175*. Po przestygnięciu,posypać cukrem pudrem. Kroić na następny dzień aż stężeje.