Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prostszego i szybszego przepisu na sernik raczej nie znajdziecie. W recepturze, którą pochwaliła się Sonia Bochosiewicz wystarczy zmiksować ze sobą wszystkie składniki, masę przelać do formy i upiec. Jeśli brakuje Wam czasu w przedświątecznej gonitwie, ten przepis jest idealny!
Bób jest u nas bardzo lubiany, więc kiedy nadchodzi pora korzystamy z niego,...
Odsłon: 41
To proste, a zarazem eleganckie danie łączy w sobie soczyste plastry mięsa z...
Odsłon: 54
Warzywny dodatek do pieczonych mięs lub propozycja jarskiej kolacji. :)
Odsłon: 45
Jarzynowy torcik to kompozycja składająca się z kalafiora, brokuła i marchewk...
Odsłon: 73
Bób z jabłkami i majerankiem to idealny przepis na obiad w upalny, letni dzie...
Odsłon: 37
Bób jest u nas bardzo lubiany, więc kiedy nadchodzi pora korzystamy z niego,...
Odsłon: 41
To proste, a zarazem eleganckie danie łączy w sobie soczyste plastry mięsa z...
Odsłon: 54
Warzywny dodatek do pieczonych mięs lub propozycja jarskiej kolacji. :)
Odsłon: 45
Jarzynowy torcik to kompozycja składająca się z kalafiora, brokuła i marchewk...
Odsłon: 73
Bób z jabłkami i majerankiem to idealny przepis na obiad w upalny, letni dzie...
Odsłon: 37
Składniki
Białka oddziel od żółtek i zacznij ubijać na sztywną pianę.
Cały czas ubijając wsyp cukier. Gdy przestanie chrzęścić, dodaj po jednym żółtku i pastę waniliową. Po połączeniu się wszystkich składników dodaj twaróg. Całość miksuj jeszcze przez 1 minutę.
Do masy wsyp mąkę ziemniaczaną i za pomocą sylikonowej szpatułki dokładnie wymieszaj.
Masę przelej do wyłożonej papierem do pieczenia tortownicy. Piecz w 180 stopniach Celsjusza przez 40 minut.