Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sernik makowy albo makowiec serowy :)
Szybkie i bardzo proste danie, niezwykle smaczne jako kolacja lub przekąska,...
Odsłon: 58
zapraszam Was na dość ciekawe ciasto, które może większości z Was kojarzy się...
Odsłon: 173
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 2829
Tylko 3 składniki połączone jogurtowym sosem stanowią pyszną, zdrową sałatkę,...
Odsłon: 4206
Szybkie i bardzo proste danie, niezwykle smaczne jako kolacja lub przekąska,...
Odsłon: 58
zapraszam Was na dość ciekawe ciasto, które może większości z Was kojarzy się...
Odsłon: 173
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 2829
Tylko 3 składniki połączone jogurtowym sosem stanowią pyszną, zdrową sałatkę,...
Odsłon: 4206
Składniki
masło siekamy nożem z mąką dodajemy wodę cukier wyrabiamy ciasto dajemy do lodówki na 30 minut Więcej przepisów na www.przepismamy.pl
Ser mielony ser łączymy z utartymi jajkami z cukrem dodajemy budyń stopione masło ser mieszamy
Mak mielony mak zalewamy wrzacym mlekiem zostawiamy na 30 minut dodajemy jajka utarte z cukrem stopione masło bakalie mak mieszamy
blaszkę wykładamy papierem do pieczenia dajemy ciasto na ciasto wykładamy mak na mak dajemy masę serową posypujemy słupkami migdałowymi pieczemy w 180 st godzinę