Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sernik makowy albo makowiec serowy :)
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5288
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 840
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 11715
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5057
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1309
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5288
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 840
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 11715
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5057
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1309
Składniki
masło siekamy nożem z mąką dodajemy wodę cukier wyrabiamy ciasto dajemy do lodówki na 30 minut Więcej przepisów na www.przepismamy.pl
Ser mielony ser łączymy z utartymi jajkami z cukrem dodajemy budyń stopione masło ser mieszamy
Mak mielony mak zalewamy wrzacym mlekiem zostawiamy na 30 minut dodajemy jajka utarte z cukrem stopione masło bakalie mak mieszamy
blaszkę wykładamy papierem do pieczenia dajemy ciasto na ciasto wykładamy mak na mak dajemy masę serową posypujemy słupkami migdałowymi pieczemy w 180 st godzinę