Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sernik makowy albo makowiec serowy :)
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 252
Risotto bardzo często gości w moim domu. To danie, które za każdym razem może...
Odsłon: 1053
Bardzo pożywne, pełne białka danie, bez węglowodanów.
Odsłon: 58
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 252
Risotto bardzo często gości w moim domu. To danie, które za każdym razem może...
Odsłon: 1053
Bardzo pożywne, pełne białka danie, bez węglowodanów.
Odsłon: 58
Składniki
masło siekamy nożem z mąką dodajemy wodę cukier wyrabiamy ciasto dajemy do lodówki na 30 minut Więcej przepisów na www.przepismamy.pl
Ser mielony ser łączymy z utartymi jajkami z cukrem dodajemy budyń stopione masło ser mieszamy
Mak mielony mak zalewamy wrzacym mlekiem zostawiamy na 30 minut dodajemy jajka utarte z cukrem stopione masło bakalie mak mieszamy
blaszkę wykładamy papierem do pieczenia dajemy ciasto na ciasto wykładamy mak na mak dajemy masę serową posypujemy słupkami migdałowymi pieczemy w 180 st godzinę