Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Puszysty i smaczny sernik, zaskakująco smaczne połączenie składnikowe.
Taki słodki drobiazg do kawy. Polecam. Zrobienie takich ciasteczek, to dosłow...
Odsłon: 2933
Takie ogórki konserwowe bardzo dobrze smakują. Polecam.
Odsłon: 882
Pyszny, delikatny deser. Pianka rozpływa się w ustach. Mus dyniowy dodaje wyr...
Odsłon: 2425
Półka w spiżarni zawsze ugina się pod ciężarem takich słoiczków. Jest kilka p...
Odsłon: 6747
Taki słodki drobiazg do kawy. Polecam. Zrobienie takich ciasteczek, to dosłow...
Odsłon: 2933
Takie ogórki konserwowe bardzo dobrze smakują. Polecam.
Odsłon: 882
Pyszny, delikatny deser. Pianka rozpływa się w ustach. Mus dyniowy dodaje wyr...
Odsłon: 2425
Półka w spiżarni zawsze ugina się pod ciężarem takich słoiczków. Jest kilka p...
Odsłon: 6747
Składniki
formę wykładamy folią spożywczą dajemy biszkopty opłukane morele kroimy na pół wyjmujemy pestki morele zalewamy 1 szklanką wody gotujemy 5 minut z cukrem miksujemy dodajemy żelatynę mus mieszamy studzimy
Masa serowa żelatynę zalewamy 1/2 szklanki wrzącej wody mieszamy do całkowitego rozpuszczenia śmietanę ubijamy z cukrem mieszamy z serkiem i płynną żelatyną na biszkopty dajemy mus morelowy na mus wykładamy masę serową ciasto dajemy do lodówki na parę godzin "Ciasto bez pieczenia"