Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Puszysty i smaczny sernik, zaskakująco smaczne połączenie składnikowe.
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1326937
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 12165
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 17145
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1326937
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 12165
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 17145
Składniki
formę wykładamy folią spożywczą dajemy biszkopty opłukane morele kroimy na pół wyjmujemy pestki morele zalewamy 1 szklanką wody gotujemy 5 minut z cukrem miksujemy dodajemy żelatynę mus mieszamy studzimy
Masa serowa żelatynę zalewamy 1/2 szklanki wrzącej wody mieszamy do całkowitego rozpuszczenia śmietanę ubijamy z cukrem mieszamy z serkiem i płynną żelatyną na biszkopty dajemy mus morelowy na mus wykładamy masę serową ciasto dajemy do lodówki na parę godzin "Ciasto bez pieczenia"