Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sernik mleczno- kokosowy polecam do popłudniowej kawy.
Tofu raczej nie kojarzy się z deserami, ale zapewniam, że tego warto spróbowa...
Odsłon: 53
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 271
Tofu raczej nie kojarzy się z deserami, ale zapewniam, że tego warto spróbowa...
Odsłon: 53
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 271
Składniki
Ser: Masło ucieramy z cukrem i żółtkami. Z białek ubijamy pianę. Do masy żółtkowej dodajemy porcjami ser, likier, mleczko kokosowe, budynie w proszku, proszek do pieczenia i miksujemy. Na końcu wmieszajmy pianę. Ser wyłóżmy na blaszkę i posypmy posypką. Pieczemy w 170 stopniach godzinę. Studzimy. Masa czekoladowa: Masło ucieramy z rozpuszczonymi w kąpieli wodnej batonikami. Przełożenie ciasta: Herbatniki- powidło- masa- ser