Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wspaniały smakołyk na podwieczorek do kawki lub hebratki! Polecam go gorąco bo jest rewelacyjny, lubię go z brzoskwiniami bo to smaczne owoce!
Uwielbiasz orzeźwiający smak cytryn? Jeśli lubisz także warstwowe wypieki, ni...
Odsłon: 5054
Przepis na małe, soczyste pulpeciki z mięsa mielonego skąpane w aromatycznym...
Odsłon: 154714
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 1018
Masz ochotę na pizzę, ale szukasz lżejszej i szybszej opcji? Ten przepis na p...
Odsłon: 431
Uwielbiasz orzeźwiający smak cytryn? Jeśli lubisz także warstwowe wypieki, ni...
Odsłon: 5054
Przepis na małe, soczyste pulpeciki z mięsa mielonego skąpane w aromatycznym...
Odsłon: 154714
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 1018
Masz ochotę na pizzę, ale szukasz lżejszej i szybszej opcji? Ten przepis na p...
Odsłon: 431
Składniki
Ser mielimy dajemy do garnka z pozostałymi składnikami. Gotujemy na małym ogniu ciągle mieszając. Na dno tortownicy o średnicy 24 centymetrów wykładamy biszkopciki jeden koło drugiego i wylewamy ser. Studzimy. Brzoskwinie wraz z łupką kromy w grubsze kawałki i układamy na serze. Galaretki przygotowujemy jak napisane na opakowaniu i gdy zaczną tężeć wylewamy na owoce. Odstawiamy do całkowitego stężenia.