Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sezon truskawkowy można uznać za rozpoczęty :)
Delikatna w smaku. pożywna jako danie jednogarnkowe.
Odsłon: 130
Smakowity dodatek do mięsa z grilla. Sos na bazie jogurtu, majonezu, czosnku...
Odsłon: 1154
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 462
Delikatna w smaku. pożywna jako danie jednogarnkowe.
Odsłon: 130
Smakowity dodatek do mięsa z grilla. Sos na bazie jogurtu, majonezu, czosnku...
Odsłon: 1154
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 462
Składniki
Herbatniki rozkruszyć i utrzeć z masłem i roztopioną białą czekoladą. Tortownicę (22cm) wyłożyć pergaminem, nanieść masę herbatnikową, ugnieść i wstawić do schłodzenia do lodówki. Twaróg zmielić, wymieszać z białym cukrem, posiekaną czekoladą deserową, cukrem wanilinowym, ubitą kremówką, sokiem z cytryny i rozpuszczoną żelatyną. Masę serową ułożyć w tortownicy. Na wierzch ułożyć owoce i zalać galaretką. Schłodzić w lodówce