Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepyszne połączenie kokosu i masy ananasowej. Idealne na lato
Brukiew jest idealna dla osób dbających o kondycję skóry, włosów i paznokci....
Odsłon: 33
Ten przepis polecam tym, którzy nie są mocni w gotowaniu a chcą zjeść coś pys...
Odsłon: 218
To nietypowy sposób na podanie zwykłych owoców. Na pewno zaskoczysz nim znajo...
Odsłon: 234
Nie ma nic lepszego na śniadanko niż pyszne chrupiące i jeszcze ciepłe bułki...
Odsłon: 251
Brukiew jest idealna dla osób dbających o kondycję skóry, włosów i paznokci....
Odsłon: 33
Ten przepis polecam tym, którzy nie są mocni w gotowaniu a chcą zjeść coś pys...
Odsłon: 218
To nietypowy sposób na podanie zwykłych owoców. Na pewno zaskoczysz nim znajo...
Odsłon: 234
Nie ma nic lepszego na śniadanko niż pyszne chrupiące i jeszcze ciepłe bułki...
Odsłon: 251
Składniki
Masło podgrzewaj do czasu aż się roztopi. Połącz z pokruszonymi ciastkami. Masą wyłóż dno tortownicy (26 cm) wyłożonej papierem do pieczenia. Żelatynę rozpuść w małej ilości wody. Twaróg zmiel dwukrotnie. Ubij przy pomocy miksera z cukrem. Dołóż mascarpone Miksuj. Dodaj kremówkę. Ubijaj do czasu aż masa zgęstnieje. Wsyp wiórki kokosowe. Wymieszaj. Dołóż żelatynę i dokładnie zmiksuj. Masę twarogową wyłóż na blaszkę. Ananasy pokrój na mniejsze kawałki. Rozdrobnij (użyj blendera). Sok z ananasów wlej do szklanki. Dolej tyle wody aby otrzymać szklankę płynu. Podgrzej. Rozpuść w ananasowym płynie galaretkę. Tężejącą galaretkę wymieszaj z musem. Wylej na ciasto. Schłodź ciasto w lodówce.