Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Niezwykle prosty i pyszny sernik.
Jeśli masz mało czasu, tylko podstawowe składniki w spiżarce i lodówce oraz d...
Odsłon: 1477
Pyszne, jednogarnkowe danie, które może być podane na obiad, kolację czy podc...
Odsłon: 226
To pożywny i aromatyczny gulasz z papryką i mrożonymi warzywami. Nie może się...
Odsłon: 236
To bardzo smaczne i aromatyczne danie. Mięsko wychodzi miękkie i delikatne, p...
Odsłon: 232
Karnawał nieodłącznie kojarzy się z pączkami. Najlepsze są oczywiście te domo...
Odsłon: 7826
Jeśli masz mało czasu, tylko podstawowe składniki w spiżarce i lodówce oraz d...
Odsłon: 1477
Pyszne, jednogarnkowe danie, które może być podane na obiad, kolację czy podc...
Odsłon: 226
To pożywny i aromatyczny gulasz z papryką i mrożonymi warzywami. Nie może się...
Odsłon: 236
To bardzo smaczne i aromatyczne danie. Mięsko wychodzi miękkie i delikatne, p...
Odsłon: 232
Karnawał nieodłącznie kojarzy się z pączkami. Najlepsze są oczywiście te domo...
Odsłon: 7826
Składniki
Tortownica 22 cm, wyłożona papierem do pieczenia.
Spód. Ciastka i orzechy zmiksować na kaszkę, pod koniec dolać mleko.
Masę przełożyć do blaszki i lekko docisnąć, schłodzić w lodówce.
Masa. Jajka utrzeć z cukrem.
Partiami dodać twaróg, budyń, masę pistacjową.
Masę przelać na przygotowany spód.
Piec w 180 C ok. 60.