Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Niezwykle prosty i pyszny sernik.
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 414215
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2259
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 414215
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2259
Składniki
Tortownica 22 cm, wyłożona papierem do pieczenia.
Spód. Ciastka i orzechy zmiksować na kaszkę, pod koniec dolać mleko.
Masę przełożyć do blaszki i lekko docisnąć, schłodzić w lodówce.
Masa. Jajka utrzeć z cukrem.
Partiami dodać twaróg, budyń, masę pistacjową.
Masę przelać na przygotowany spód.
Piec w 180 C ok. 60.