Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prosty serniczek z owocami na spodzie z herbatników i czekolady dla każdego łasucha
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 121
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 77
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 121
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 77
Składniki
Masło i gorzką czekoladę rozpuszczamy w garnuszku. W tym czasie mielimy herbatniki i wrzucamy je do rozpuszczonej masy czekoladowej. Mieszamy do połączenia składników i studzimy. Formę do pieczenia wykładamy papierem do pieczenia i wykładamy spód. Na czas przygotowywania masy wstawiamy formę do lodówki.
Twaróg umieszczamy w melakserze, dodajemy ziarenka wanilii lub aromat, jajka i budyń waniliowy. Wszystko mieszamy do połączenia składników.