Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sernik mojej Mamy. PYCHOTA!!!!!
Ciasto drożdżowe i mieszanka miodu z masłem to prawdziwy rarytas. Doskonale s...
Odsłon: 2414
Pyszne ciasteczka kruch z ulubionym dżemem e zapraszam po przepis
Odsłon: 18152
Ciasto drożdżowe i mieszanka miodu z masłem to prawdziwy rarytas. Doskonale s...
Odsłon: 2414
Pyszne ciasteczka kruch z ulubionym dżemem e zapraszam po przepis
Odsłon: 18152
Składniki
Wykonanie: Ser zmielić dwa razy i wymieszać z żółtkami utartymi z miodem.
Następnie dodać zmiksowane banany, budyń, kilka kropli aromatu do smaku i dokładnie wymieszać.
Białka ubić na sztywną pianę, dodać do masy serowej i delikatnie wymieszać.
Średnią tortownicę wysmarować tłuszczem, posypać połową wiórek, wylać masę serową i posypać resztą wiórek kokosowych.
Piec w temperaturze 180 stopni około 50 minut. Podawać po całkowity wystudzeniu, możemy go dobrze schłodzić w lodówce.