Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sernik mojej Mamy. PYCHOTA!!!!!
rewelacyjne ciasteczka-markizy kakaowe z kremem maślanym. Ciasto na te ciaste...
Odsłon: 10815
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 3475
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 2529
rewelacyjne ciasteczka-markizy kakaowe z kremem maślanym. Ciasto na te ciaste...
Odsłon: 10815
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 3475
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 2529
Składniki
Wykonanie: Ser zmielić dwa razy i wymieszać z żółtkami utartymi z miodem.
Następnie dodać zmiksowane banany, budyń, kilka kropli aromatu do smaku i dokładnie wymieszać.
Białka ubić na sztywną pianę, dodać do masy serowej i delikatnie wymieszać.
Średnią tortownicę wysmarować tłuszczem, posypać połową wiórek, wylać masę serową i posypać resztą wiórek kokosowych.
Piec w temperaturze 180 stopni około 50 minut. Podawać po całkowity wystudzeniu, możemy go dobrze schłodzić w lodówce.