Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jest smaczny, wilgotny i puszysty. Dodatkowym jego walorem jest łatwość i szybkość wykonania.
Błyskawiczny obiad z koprem włoskim w aromatycznym sosie serowym.
Odsłon: 2881
Puree z kalafiora to pyszna alternatywa dla klasycznego, ziemniaczanego. Cech...
Odsłon: 1164
Przepis dnia
Dzisiaj zapraszam na kawałki kurczaka skąpane w sosie śmietankowym z dodatkie...
Odsłon: 13627
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 2800
Błyskawiczny obiad z koprem włoskim w aromatycznym sosie serowym.
Odsłon: 2881
Puree z kalafiora to pyszna alternatywa dla klasycznego, ziemniaczanego. Cech...
Odsłon: 1164
Przepis dnia
Dzisiaj zapraszam na kawałki kurczaka skąpane w sosie śmietankowym z dodatkie...
Odsłon: 13627
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 2800
Składniki
Wszystkie składniki na ciasto zagnieść i podzielić na 2 części i do zamrażalnika na około 30min do 1 godz. Następnie wyłożyć na blachę 1 część ciasta
Ser utrzeć z cukrem dodawać pomału roztopioną Kasię, następnie budyń i kasze mannę na koniec ubita piane i delikatnie wymieszać. Ser wyłożyć na ciasto na to ułożyć pokrojone w kostkę brzoskwinie, zetrzeć pozostałe ciasto bądź też je po prostu urywać kawałkami. Piec 60min.