Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny serniczek na zimno z dodatkiem czekolady. Polecam.
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 1137
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 5670
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8765
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 18190
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 1137
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 5670
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8765
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 18190
Składniki
Zmiksować herbatniki i połączyć z roztopionym masłem. Przełożyć do tortownicy wyłożonej papierem do pieczenia, schować do lodówki.
Serki przełożyć do miski, dodać skrojoną w kostkę czekoladę i wymieszać.
Namoczoną i rozpuszczoną żelatynę zahartować łyżką masy serowej i połączyć z resztą za pomocą miksera.
Tak przygotowaną masę przelać na schłodzony spód, wyrównać.
Na wierzch, na dużych oczkach zetrzeć czekoladę. Ciasto na noc schować do lodówki. Smacznego!