Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Troszkę za późno daję przepis,już po sezonie truskawkowym,ale za rok na pewno Wam się przyda. Ciacho wyszło bardzo smaczne,serdecznie polecam:)
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5249
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 818
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 11663
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5041
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1286
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5249
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 818
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 11663
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5041
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1286
Składniki
Blaszkę 25/34 wyłożyć folią aluminiową. Na folię dać herbatniki. Truskawki pokroić na mniejsze kawałki. Ser przełożyć do miski. Galaretki truskawkowe rozpuścić w 1/2 l wrzątku.Wystudzone wlać do sera i zmiksować. Kawałki truskawek dodać do sera i delikatnie wymieszać łyżką. Połowę masy serowej wylać na herbatniki. Na wierzch dać czekoladowe rurki i wylać drugą część masy serowej. Sernik dać do lodówki by stężał.
Galaretki agrestowe rozpuścić w 800ml wrzątku . Wystudzić i już lekko tężejącą wylać na masę serową. Dać do lodówki by galaretka stężała,a potem można już delektować się wspaniałym smakiem serniczka.
Smacznego życzę!