Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dużo słodko-kwaśniej przyjemności.
Brukiew jest idealna dla osób dbających o kondycję skóry, włosów i paznokci....
Odsłon: 12
Ten przepis polecam tym, którzy nie są mocni w gotowaniu a chcą zjeść coś pys...
Odsłon: 97
To nietypowy sposób na podanie zwykłych owoców. Na pewno zaskoczysz nim znajo...
Odsłon: 118
Nie ma nic lepszego na śniadanko niż pyszne chrupiące i jeszcze ciepłe bułki...
Odsłon: 109
Brukiew jest idealna dla osób dbających o kondycję skóry, włosów i paznokci....
Odsłon: 12
Ten przepis polecam tym, którzy nie są mocni w gotowaniu a chcą zjeść coś pys...
Odsłon: 97
To nietypowy sposób na podanie zwykłych owoców. Na pewno zaskoczysz nim znajo...
Odsłon: 118
Nie ma nic lepszego na śniadanko niż pyszne chrupiące i jeszcze ciepłe bułki...
Odsłon: 109
Składniki
Składniki na ciasto zagnieść, owinąć folią i włożyć do lodówki na ok. 30 minut.
Piekarnik nagrzać do 170 stopni. Głęboką blachę (z piekarnika) wysmarować masłem.
Porzeczki umyć i z pomocą widelca oskubać z gałązek. Twaróg, sól, cukier i cukier waniliowy wymieszać, dodać jajka, budyń i kaszę mannę.
2/3 ciasta rozwałkować i rozłożyć na dnie blachy. Ponakłuwać widelcem. Rozłożyć masę serową. Posypać porzeczkami. Pozostałe ciasto poskubać i rozłożyć na wierzchu. Piec na najniższym poziomie piekarnika ok. 55 minut. Smacznego :)