Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sernik jest pyszny, delikatny, puszysty i rozpływa się w ustach.
Polędwica należy do tej partii wieprzowiny, którą trudno jest zrobić na soczy...
Odsłon: 22253
Bardzo prosta, szybka w wykonaniu i smaczna sałatka do obiadu że składników z...
Odsłon: 105
Następna wariacja skrzydełek na pikantnie na weekendowy obiad. Bardzo smaczne...
Odsłon: 126
Mało kto nie nie lubi burgerów albo hamburgerów, a ja chociaż nie przepadam a...
Odsłon: 274
Polędwica należy do tej partii wieprzowiny, którą trudno jest zrobić na soczy...
Odsłon: 22253
Bardzo prosta, szybka w wykonaniu i smaczna sałatka do obiadu że składników z...
Odsłon: 105
Następna wariacja skrzydełek na pikantnie na weekendowy obiad. Bardzo smaczne...
Odsłon: 126
Mało kto nie nie lubi burgerów albo hamburgerów, a ja chociaż nie przepadam a...
Odsłon: 274
Składniki
Jaja oddzielić białka od żółtek. Twaróg, żółtka, cukier waniliowy i budyń zmiksować. Dosypać mleko w proszku i olej. Wymieszać. Białka ubić na sztywno z cukrem. Ubite białka na przemian z zimnym mlekiem stopniowo dodawać do masy serowej. Mieszać szpatułką lub mikserem na najniższych obrotach. Sernik piec w 170* góra dół bez termoobiegu przez 40 minut. Po tym czasie należy wyłączyć piekarnik i nie otwierać go przez godzinę. Po upływie godziny można otworzyć. Jeżeli uchylimy drzwiczki piekarnika zaraz po upieczeniu sernik opadnie. Smacznego.