Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo polecam tak wykonany sernik,szybko się robi ,a efekt końcowy rewelacyjny.
Pyszna, sycąca lasagne, w której znajdziemy mielone mięso wieprzowo-wołowe, s...
Odsłon: 35
Przepis na pączki domowe z 1 kg mąki to klasyczny sposób na przygotowanie sło...
Odsłon: 75965
Ciasto z białek z makiem to rewelacyjny sposób na wykorzystanie nadmiarowych...
Odsłon: 73
Krewetki w chrupiącym papierze ryżowym to świetna i efektowna przekąska. Są b...
Odsłon: 34
Pyszna, sycąca lasagne, w której znajdziemy mielone mięso wieprzowo-wołowe, s...
Odsłon: 35
Przepis na pączki domowe z 1 kg mąki to klasyczny sposób na przygotowanie sło...
Odsłon: 75965
Ciasto z białek z makiem to rewelacyjny sposób na wykorzystanie nadmiarowych...
Odsłon: 73
Krewetki w chrupiącym papierze ryżowym to świetna i efektowna przekąska. Są b...
Odsłon: 34
Składniki
Twaróg zmielić.Osobno utrzeć żółtka z cukrami na puch.Do zmielonego twarogu dodać masło,utarte żółtka,skórkę i sok z cytryny,budyń i zmiksować.Na końcu dać rodzynki i ubitą pianę z białek,delikatnie wymieszać. Ser przełożyć na kwadratową tortownicę wysmarowaną masłem i posypaną bułką tartą.Dać do nagrzanego piekarnika do 120st,za 10 min,zwiększyć temp.do 180st.i piec około 1 godz. Po upieczeniu zimny sernik posypać cukrem pudrem i polać musem malinowym. Smacznego życzę!