Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo polecam tak wykonany sernik,szybko się robi ,a efekt końcowy rewelacyjny.
Uszka z grzybami to jedna z obowiązkowych pozycji na wigilijnym stole. W wiel...
Odsłon: 144
Polecam. Piernik miodem i przyprawami korzennymi stoi i ten taki jest.
Odsłon: 2681
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 835
Polecm. Ja oczywiście zaraz dodałabym np żurawinę, orzechy, ale takie było ży...
Odsłon: 1603
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 14270
Uszka z grzybami to jedna z obowiązkowych pozycji na wigilijnym stole. W wiel...
Odsłon: 144
Polecam. Piernik miodem i przyprawami korzennymi stoi i ten taki jest.
Odsłon: 2681
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 835
Polecm. Ja oczywiście zaraz dodałabym np żurawinę, orzechy, ale takie było ży...
Odsłon: 1603
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 14270
Składniki
Twaróg zmielić.Osobno utrzeć żółtka z cukrami na puch.Do zmielonego twarogu dodać masło,utarte żółtka,skórkę i sok z cytryny,budyń i zmiksować.Na końcu dać rodzynki i ubitą pianę z białek,delikatnie wymieszać. Ser przełożyć na kwadratową tortownicę wysmarowaną masłem i posypaną bułką tartą.Dać do nagrzanego piekarnika do 120st,za 10 min,zwiększyć temp.do 180st.i piec około 1 godz. Po upieczeniu zimny sernik posypać cukrem pudrem i polać musem malinowym. Smacznego życzę!