Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybkie, aromatyczne, puszyste. Po za tym nie jest suchy.
Proste, aromatyczne muffiny... robię je wtedy, gdy mam wielką ochotę na to, ż...
Odsłon: 44652
Oto mistrzowski przepis na ciasto na pierogi według Magdy Gessler. Zachwyca z...
Odsłon: 182091
W tym roku mirabelki są wyjątkowo słodkie, pewnie za sprawą pięknego, słonecz...
Odsłon: 245
Proste, aromatyczne muffiny... robię je wtedy, gdy mam wielką ochotę na to, ż...
Odsłon: 44652
Oto mistrzowski przepis na ciasto na pierogi według Magdy Gessler. Zachwyca z...
Odsłon: 182091
W tym roku mirabelki są wyjątkowo słodkie, pewnie za sprawą pięknego, słonecz...
Odsłon: 245
Składniki
CIASTO: Margarynę roztopić i ostudzić, następnie zagnieść z resztą składników i rozłożyć na blasze wysmarowanej tłuszczem.
SER: Wszystkie składniki wymiksować, budyń wsypać w proszku.Proszę się nie przerażać gdyż ser wychodzi płynny. Wymiksowane składniki wylać na ciasto i piec 50-55 minut
PIANA: Pianę ubić na sztywno i dodać cukier i dobrze ubić. Po 45 minutach pieczenia ciasta wylać na ser ubitą pianę i posypać kokosem i wstawić z powrotem do piekarnika i piec na złoty kolor 5-10 minut. Ja piekę na termoobiegu na ok 170 stopni.
SMACZNEGO!